Després de la festa Ubuntu a Ca Revolta

Un cop més, l'equip de la comunitat d'usuaris de l'Ubuntu en català demostra la seva empenta i capacitat d'organització d'esdeveniments per a la promoció i difusió del programari lliure en la nostra llengua.

El passat dissabte 20 de novembre, amb organizació a càrrec d'en Vicent Cubells i en Josep Martínez, i no havent-ne tingut prou amb una festa d'instal·lació, es dugué a terme la segona festa d'instal·lació del sistema operatiu Ubuntu 10.10 (Maverick Meerkat). Aquest cop fou en un altre punt destacat del domini lingüístic, a València, i en un lloc ben emblemàtic: a Ca Revolta - que enguany celebra el seu 10è aniversari.

Durant la jornada es van dur a terme diverses instal·lacions de l'Ubuntu, ja fossin en paral·lel al Windows o reemplaçant-lo completament a petició dels usuaris. També s'oferí assistència tècnica a tothom qui va passar pel centre durant la festa, cosa que en alguns casos requerí fortes dosis d'enginy i enfrontar-se a meravelles de la tècnica com ara portàtils amb pantalles psicodèliques.

En resum, tothom va sortir-ne satisfet, i l'equip de voluntaris tornà cap a casa amb l'orgull de la feina ben feta.

Des d'aquí un agraïment a tothom qui hi va participar, i fins la propera!

També podeu llegir aquest apunt en anglès.

Fotografies de Vicent Cubells